• Current version: 2.0.17.1
  • Requires android: 4.0
  • Date published: Apr 05, 2019
  • Content rating: Everyone
  • Installs: -
  • Kevyempi arki APK Kevyempi arki APK screenshot thumbnail 1 Kevyempi arki APK screenshot thumbnail 2 Kevyempi arki APK screenshot thumbnail 3

The description of Kevyempi arki

Lataa ilmainen reseptiapulainen, jonka avulla voit lähteä nauttimaan kevyemmästä arjesta jo heti tänään! Sovelluksen tarkoituksena on helpottaa elämään terveellisempää arkea ja tekemään terveellisempiä valintoja päivittäin!

Kaikki reseptit ovat painonpudotusta ja kevyempää arkea tukevia! Löydät jokaisesta reseptistä tarkat kalori- ja makroravinnetiedot, joiden avulla helpotat painonpudotustavoitettasi.

Huom! Kevyempi arki –sovellukseen lisätään jatkuvasti uusia maukkaita reseptejä, joita voit hyödyntää arjessasi.

Sovelluksessa jaamme sinulle jatkuvasti uusia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä päivittäisestä syömisestäsi terveellisempää ja kevyempää. Sovelluksessa voit etsiä haluamiasi aterioita päivän eri aterioille. Voit tutustua terveellisempiin herkkuvaihtoehtoihin ja samalla myös tarkastella kauppa-apulaisesta miten voit tehdä kaupassa ostohetkellä terveellisempiä valintoja!

Sovelluksen ominaisuudet:
- Saat ohjeet, miten sovellus toimii – kerromme sinulle askel askeleelta miten voit hyödyntää sovelluksen sisältöä arjessasi!
- Katso uusimmat resepti- ja vinkkivideot (lisäämme sovellukseen sisältöä jatkuvasti)!
- Nappaa parhaimmat tuote-ehdotukset, jotka sopivat terveelliseen ja kevyempään ruokavalioon!


Millaisia reseptejä sovelluksesta löytyy?
- Terveellisiä reseptejä sekasyöjille
- Vähähiilihydraattisia reseptejä
- Kasvisreseptejä
- Kevyitä herkkureseptejä, niin suolaisia ja makeita

Päivitämme sovelluksen sisältöä jatkuvasti, jotta saat mahdollisimman paljon hyödyllistä sisältöä terveelliseen syömiseen!

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen käytön yhteydessä, olethan yhteydessä tukeen mahdollisimman pian [email protected], jotta voimme auttaa sinua! Sovelluksesta löydät myös yhteydenottolomakkeen, jonka täyttämällä voit lähettä helposti yhteydenottosi.


Ps. Kevyempi arki –sovellus on Painonpudotusnetti.fi sivuston omistama ja yläpitämä. Sovelluksessa jaettu sisältö on yksinoikeudella Painonpudotusnetin omaa, joten sitä ei saa kopioida tai jakaa eteenpäin ilman ylläpitäjän lupaa.